Lovely Design

I denna webshop finner du många olika saker som rör mitt intresse. Jag arbetar som smyckesdesigner och även som oberoende distributör av Young livings eteriska oljor som främjar ett bra välmående utan kemikalier och kemiska tillsatser i vår vardag. Dessa kombinerar jag i mina smycken där du kan använda smycken med olja tillsatt för rätt ändamål.

 Här finns smycken och och ting i alla dess former till många passande tillfällen. Halvädelsten, nickelfria metaller, sterlingsilver och pläteringar är bland annat material vi arbetar med.

Följ Lovely design på Facebook
Instagram lovelydesign.se Önskar du en större volym och antalet inte finns tillgängligt i webbutiken så mejla och tala om vad du önskar eller söker. 
Brev som skickas med rek måste vara beställda innan 15 samma dag. Observera att rek inte går snabbt det är bara en försändelse du måste legitimera dig för att hämta ut. 
Vill du ha dina varor snabbt välj skicka lätt.


Vill du bli återförsäljare av Lovely designs kollektion eller vill ha en design passande ert koncept och kundkrets. Tillsammans kan vi utforma något som passar er. kontakta då bolagetlinda@hotmail.com


Innehar F-skatt.
Momsregnr SE740818714901